website laten maken

Website Laten Maken

 

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf.

Een website laten maken kost tegenwoordig weinig moeite en is snel te realiseren. Een goede website is een verlengstuk van uw onderneming en kan als belangrijk marketing tool bijdragen aan uw succes. Bij Zaitec een website laten maken houdt in dat we samen met u een professionele website ontwikkelen die aansluit aan uw behoeften en wensen. Uiteindelijk is het de bedoeling om de juiste bezoekers aan te trekken. Een goede website zonder bezoekers levert geen nieuwe klanten, naamsbekendheid of meer omzet, daarom is een doordachte strategie erg belangrijk. 

website laten maken

Bestaande website vernieuwen

Heeft u al een website en wilt u een geheel nieuw design of wilt u uw website optimaliseren voor mobiele telefoons en tablets? Het is mogelijk om de inhoud van uw bestaande website over te nemen en deze over te zetten naar een nieuwe website. Het is belangrijk om eerst te inventariseren welke inhoud wél en welke inhoud niet mee gaat. Dit is de gelegenheid om te bepalen of uw contentstrategie vernieuwd moet worden. Het is natuurlijk belangrijk dat de inhoud van uw website wordt verhuisd zonder kostbare rankings in Google te verliezen. Zaitec kan u door middel van een SEO analyse meer inzicht geven over verbeterpunten in uw website.

Het aller belangrijkste bij het vernieuwen van een website is dat er geen behaalde doelen zullen vergaan, zoals al eerder genoemd heeft uw misschien al Google posities die cruciaal zijn voor uw bedrijf. Wij zoeken zorgvuldig uit hoe we deze voor u gaan bewaren. Daarna zorgen wij ervoor dat uw website weer helemaal meeloopt met de laatste en best bewezen technologieën. Ook zorgen we er uiteraard voor dat u alles kunt meten.

Bedrijfswebsite

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u hiervoor een website laten maken? Een goede website kan als verlengstuk dienen van uw onderneming.

Uw online visitekaartje
Voor een kleine onderneming kun je kiezen voor bedrijfswebsite. Dit is uw online visitekaartje, dit draagt bij aan het imago van uw bedrijf en is een goed middel om een band met uw doelgroep op te bouwen. Een goede website moet verkopen, overtuigen en informeren. De look and feel en gebruiksvriendelijkheid bepalen voor een groot deel hoe de doelgroep over uw bedrijf denkt. Bij Zaitec kunt u niet alleen terecht voor het maken van een website maar samen met ons maken we een doordachte strategie om uw online project succesvol te laten bijdragen aan uw onderneming.

Het doel van een bedrijfssite is het zo snel mogelijk genereren van leads zodat u zo snel mogelijk kunt doen waar u goed in bent.

website laten maken
webdesign bureau

Webshop laten maken

Bent u van plan om een webshop te beginnen? Een webshop kan voor u een begin zijn als internetondernemer. Helaas onderschatten veel mensen hoeveel er bij een webshop komt kijken. Er zijn verschillende aanbieders en mogelijkheden om een webshop op te zetten, er zijn zelfs aanbieders waarbij u gratis een webshop kunt laten maken.

Een webshop zonder bezoekers levert geen nieuwe klanten, naamsbekendheid of meer omzet. Zaitec helpt u met het bepalen van uw wensen en behoeften en zal dit samen met u realiseren. Het is belangrijk om een doel voor ogen te hebben en uw webshop succesvol te maken door middel van een doordachte marketingstrategie.

Het doel bij een webshop ligt vaak een stuk complexer. Het is belangrijk om zo snel bezoekers naar uw webshop genereren om te zien wat u meest lucratieve klanten zijn en daar vervolgens uw strategie op in te stellen.

Uw online project realiseren?

Opties — Heeft u geen goede teksten voor de website? Ons team helpt u graag mee professionele teksten te schrijven.